Skip to main content

Üdvözöljük Fótligeten!

Kertváros, ahol jó lakni!

Ismerje meg Fótligetet!

Méretek:

A Lakópark területét viszonylag egyenes vonalú telekhatárok határolják: a főút felőli oldalon (déli oldal) a telekhatár hossza kb. 726 m, a nyugati oldal hossza kb. 710 m, az északi oldalé kb. 750 m, a legrövidebb keleti oldala kb. 470 m. A Lakópark teljes alapterülete 450.440 m2 A Lakópark kerítéssel körbekerített, zárt jellegét a későbbiekben is meg kívánjuk őrizni.

A környezet:

A terület egyik legfontosabb jellemzője az építési telkek nagy részét borító erdős, ligetes faállomány. A területen megfigyelhető utólagos állománytelepítések a termőhelyi viszonyoknak megfelelően történtek. Telepített állományt alkotó fajok az ostorfa, a kocsányos tölgy, a juhar és a fekete dió. A környéken található erdősült foltok, védőerdősávok jelentős környezetvédő szűrő, szigetelő hatásuk és kondicionáló szerepük miatt kiemelkedő jelentőségűek. A terület erdős, ligetes jellege az alacsony beépíthetőség és az elővárosi környezetben szokásosnál nagyobb építési telkeknek köszönhetően megmaradt. Különösen családbaráttá teszi parkja és játszótere, zsákutcákként kialakított úthálózata, területi elkülönültsége és saját őrszolgálata.

Kapcsolat

Megközelíthetőség:

Fótliget a főváros és Fót között kiépült Fóti út és a Mogyoródi-patak között, a 2102-es számú főközlekedési út mentén, Fót településközponttól délnyugati, az M0 autóúttól északkeleti irányban helyezkedik el. Távolsága Budapest közigazgatási határától megközelítőleg 4 km, Fót Várostól 2 km. Az M3-as autópálya legközelebbi lehajtója kb. 3 km távolságra, az M0 autóút kb. 2,5 km-re, az M2-es autópálya kb. 4,5 km-re húzódik az ingatlantól. Budapest irányából a terület az M3-as autópályáról, a Váci útról és az M0 autóútról is könnyen megközelíthető. Tömegközlekedéssel az Árpád hídtól, valamint Újpest városkapu és Újpest városközpont megállókból induló helyközi járatokkal juthatnak el Fótligetre. A helyközi busz megállói Budapest és Fót irányába a terület főportájánál találhatóak.

Ősfás kertváros 12 percre a Hősök terétől

Elérhetőségeink:

Mobil: +36 70 380-8151

Tel/Fax: +36 21 388-9498